Eva Kocman

Zovem se Eva Kocman. Studentica sam psihologije na Hrvatskim studijima. Godinama se dodatno educiram u segmentima pjevanja, plesanja i glume. Redovita sam članica Musical Class Husar & Tomčić škole pjevanja. Završila sam solo pjevanje na Učilištu za popularnu i jazz glazbu Rock akademija i školu pjevanja Mikrofon Star u Zagrebu. Između ostalog, sudjelovala sam i u dječjem mjuziklu Svetac i produkciji mjuzikla Showcase u kazalištu Komedija.

Pored navedenog, posjedujem i kvalifikaciju za animatora. Bila sam voditeljica grupa i radila s djecom na provedbi i smišljanju animacijskih programa dnevnih i večernjih aktivnosti djece na ljetovanju u programu Zagrebačkog holdinga podružnice Vladimir Nazor. Također, radila sam i kao dječji animator u hotelu Sol Umag u Umagu, vodila mini klub i organizirala razne kreativne aktivnosti i radionice s djecom, poput mini disca, face paintinga, globoflexia...

Radila sam i s djecom s ADHD-om koji su imali teškoće pri učenju, volontirala sam u Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Put u život - PUŽ, Dječjem domu A. G. Matoš, u Caritasovoj kući za zbrinjavanje djece i odraslih s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem Bl. Alojzije Stepinac te u udruzi Krila – terapijsko jahanje.

Komunikativna sam i vedra osoba sklona timskom radu koja jednostavno obožava provoditi vrijeme s djecom i ostati dijete, zauvijek!

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram