Zoran Lovrić

Ja sam Zoran, rođen sam u Žepču (BIH) gdje sam završio osnovnu školu i opću gimnaziju. Svoje sam obrazovanje nastavio na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu gdje sam diplomirao matematiku i fiziku nastavničkog smjera.

Svoja prva iskustva u radu s djecom i mladima stekao sam višegodišnjim volontiranjem u organizaciji i provedbi edukativno-kreativnih radionica te radom u Omladinskom centru na projektima VIS-a (Volontariato Internazionale per lo Sviluppo – Međunarodna volonterska organizacija za razvoj).

Tijekom studija radio sam kao demonstrator u računalnim praktikumima i kao voditelj grupe demonstratora te kao tehnička podrška pri organizaciji, online prijenosu i snimanju predavanja na doktorskom studiju Matematičkog odsjeka PMF-a u Zagrebu.

Od travnja 2019. godine zaposlen sam kao agent u CARNET-ovu Helpdesku za podršku obrazovnom sustavu na sustavima e-Dnevnik, e-Matica i NISpuSŠ (upisi.hr), na projektu eŠkole i Škola za život. Od 2020. godine zaposlen sam kao profesor matematike u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, a od veljače 2021. dijelom sam Obrnute učionice.

U slobodno vrijeme volim čitati kriminalističke i povijesne romane, igrati šah, trčati i šetati.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram