O nama

U moderno opremljenom prostoru, sukladno svjetskim standardima uređenja modernih učionica, na zapadnom dijelu grada otvoren je suvremeni centar za poduku i još suvremenija rođendaonica koji otvaraju nove mogućnosti i načine učenja i igranja bez ograničavanja djeteta. Zamijenivši dugačke stolove školske učionice malim obiteljskim stolovima, stvara se poticajna atmosfera koja našim učenicima nudi osjećaj sigurnosti i prihvaćenosti.

Tim Obrnute učionice čine odgojno-obrazovni stručnjaci, logopedi i profesori, koje ljubav prema djeci i svom pozivu potiče na maksimalan angažman i predani rad. Podučavanje na opušten i zabavan način, bez ograničavanja samo na zahtjeve školskog plana i programa, naš je najveći cilj. Kontinuiranim usavršavanjem, projektima, osmišljavanjem edukativno-kreativnih radionica te izradom edukativnih radnih materijala svojim učenicima pružamo, osim znanja, novi kreativniji pogled na stvarnost u kojoj žive.

Obrnuta učionica - Naš tim

U procesu učenja ključno je snažno vodstvo, obrazovan i stručan nastavni kadar. Učitelji, nastavnici, profesori i ostali djelatnici unutar obrazovnog sustava iznimno su važan i neizostavan dio zajednice u učenju. Nisu samo djeca ta koja trebaju biti inspirirana i motivirana. Angažman profesora i nastavnika veoma je važan. Stručni kadar Obrnute učionice ne ograničava se samo unutar okvira nastavnog plana i programa za pojedini školski predmet. Svi mi imamo dugogodišnje iskustvo u različitim načinima učenja vodeći pri tome računa prvenstveno o učenikovoj potrebi da se prilagodi zahtjevima sredine. No, zapravo je riječ o smionosti, hrabrosti i preuzimanju odgovornosti za svako dijete koje se uključuje u jedan od naših programa. Svi mi, baš kao i djeca, razvijamo i potičemo svoju kreativnost, čime otvaramo nove vidike i sebi i svojim učenicima.

Osim neposrednog rada s djecom, u Obrnutoj se učionici kontinuirano usavršavamo, organiziramo edukativno-kreativne radionice i sudjelujemo u raznim projektima. Ponosni smo autori pitanja iz svih predmeta koja su sastavni dio nove mobilne aplikacije roditeljske zaštite Xoink.

NAŠ TIM

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA

 • "Sve pohvale za rad Obrnute učionice. Profesionalno i ljubazno osoblje u ugodnom interijeru."

  Nataša S.

 • "Samo riječi hvale imam za takav jedan divan rad i trud prema djeci koju smo im povjerili. Ne samo za znanje i učenje, tu je puno toga više što pružaju vašem djetetu. Puno zalaganja, brige, odgoja, samopouzdanja i naravno radosti koju prenose na učenike kompletnim svojim stručnim timom. Od ❤ jedno veliko "Hvala""

  Željka K.

 • "Odlični! Preporučam svima."

  Laura C.

 • "Od nas imate samo pohvale, hvala na strpljenju i trudu koji ulažete u rad s klincima! Njima je super jer jedva čekaju doći k vama, pozdrav curama!"

  Danijela D.

 • "Veliki profesionalizam i stručnost osoblja uz izrazito ugodnu atmosferu. Pomoć koju smo dobili od Obrnute učionice je neprocjenjiva i još jednom zahvaljujem svim djelatnicima i vlasnici na nesebičnom zalaganju 👍👍👍"

  Tatjana V.

 • "Sve najbolje o timu Obrnute učionice. Preporučujem i vidimo se iduće školske godine."

  Vlatka K.

 • "Vrlo kreativni i ispunjeni rođendani s profesionalnim animatorima koji se trude da svaki rođendan bude iskustvo za pamćenje i na koja se djeca rado vraćaju. Prostor i uređenje interijera vrlo kreativno i uloženo je puno truda kako bi se stvorilo stimulativno okruženje."

  Ena K.

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram