PODUKE

INSTRUKCIJE

Kako pomoći djetetu u učenju često je pitanje koje sebi postavljaju roditelji. Svatko od nas zna da se dijete u školi prvi put susreće s neuspjehom. Ukoliko se neuspjeh odrazi kroz loše ocjene, dijete uglavnom izgubi svaki motiv za daljnji rad. Školski neuspjeh najčešće nas potakne da potražimo pomoć i djetetu omogućimo odlazak na instrukcije.

VIŠE INFORMACIJA
Obrnuta učionica - Poduke - Instrukcije
Obrnuta učionica - Poduke - Online instrukcije

ONLINE INSTRUKCIJE

Kako pomoći djetetu u učenju često je pitanje koje sebi postavljaju roditelji. Svatko od nas zna da se dijete u školi prvi put susreće s neuspjehom. Ukoliko se neuspjeh odrazi kroz loše ocjene, dijete uglavnom izgubi svaki motiv za daljnji rad. Školski neuspjeh najčešće nas potakne da potražimo pomoć i djetetu omogućimo odlazak na instrukcije. S druge strane, uspješni učenici uvijek žele više pa im dodatne poduke omogućuju redovno praćenje gradiva i nadogradnju na postojeće znanje.

VIŠE INFORMACIJA

PRIREME ZA ZAVRŠNE I INCIJALNE TEKSTOVE

Kako bi djeca uspješno krenula u novi razred i novu školsku godinu, ali i uspješno završila istu, nužno je ponoviti i osvježiti gradivo prethodnog razreda. Na kraju školske godine teško da se svi sjećaju baš svake pojedinosti s početka nastavne godine, a nakon ljetnih praznika i najbolji učenici zaborave dio nastavnih sadržaja prethodnog razreda. U okolnostima nastavničkih štrajkova, pandemije i online nastave potreba za navedenim programima pokazala se još većom i važnijom.

VIŠE INFORMACIJA
Obrnuta učionica - Poduke - Pripreme za završne i inicijalne testove
Obrnuta učionica - Poduke - Mala škola

MALA ŠKOLA

Je li moje dijete spremno za školu, zna li dovoljno, treba li znati čitati i pisati prije polaska u prvi razred, može li zadržati pažnju dovoljno dugo, kako će se snaći u novoj sredini?

Ova i slična pitanja prirodno se nameću nama roditeljima predškolaraca prije polaska u školu. Dijete se u školi po prvi put susreće s obvezama, s osjećajem odgovornosti, izlaže se sustavu vrednovanja i natjecanja uz mogućnost doživljavanja neuspjeha i kritike.

VIŠE INFORMACIJA

HRVATSKI ZA STRANCE

Jeste li znali da s nama možete učiti hrvatski iako niste izvorni govornik?

Osim poduke hrvatskog kao materinskog jezika, Obrnuta učionica u svojoj ponudi ima i poduku hrvatskog kao stranog jezika (Croatian as L2)!

VIŠE INFORMACIJA
Obrnuta učionica - Poduke - Hrvatski za strance
Obrnuta učionica - Poduke - Konverzacijski engleski

KONVERZACIJSKI ENGLESKI ZA DJECU I ODRASLE

Konverzacijski tečaj engleskog jezika namijenjen je svima onima koji kroz razgovor s izvornom govornicom žele poboljšati i usavršiti svoje znanje stranog jezika.

VIŠE INFORMACIJA

PRIPREME ZA MATURU

Ispit državne mature najvažniji je ispit za svakog maturanta bilo da je riječ o gimnazijalcima kojima upis na visoka učilišta izravno ovisi o postignuću na maturi ili o maturantima strukovnih škola koji polaganjem mature završavaju svoje školovanje.

VIŠE INFORMACIJA
Obrnuta učionica - Poduke - Pripreme za maturu
Obrnuta učionica - Poduke - Tehnike učenja

TEHNIKE UČENJA

Cilj je naučiti djecu kako organizirati vrijeme i učenje, upoznati ih s različitim stilovima učenja i povećati im koncentraciju, spriječiti tjelesni, psihički i mentalni umor. Učenici će savladati tehnike brzog čitanja, izrade mentalnih mapa, poboljšanog pamćenja i drugih tehnika. Navedene tehnike naši profesori podučavaju na gradivu društvenih predmeta osnove i srednje škole.

VIŠE INFORMACIJA

PRODUŽENI BORAVAK

Živimo u vremenu u kojem su školske obveze sve zahtjevnije, a radno vrijeme sve duže. Mnogi roditelji imaju sve više i više obaveza pa je jedno od najvažnijih pitanja s kojim se susreću pri polasku u školu kamo sigurno smjestiti dijete dok su oni na poslu. Što napraviti i kako se organizirati da ne bude samo kod kuće? Kako da na vrijeme napravi domaću zadaću, pročita lektiru, napravi plakat ili prezentaciju, nauči gradivo i slično?

VIŠE INFORMACIJA
Obrnuta učionica - Poduke - Produženi boravak

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram