Produženi boravak

Živimo u vremenu u kojem su školske obveze sve zahtjevnije, a radno vrijeme sve duže. Mnogi roditelji imaju sve više i više obaveza pa je jedno od najvažnijih pitanja s kojim se susreću pri polasku u školu kamo sigurno smjestiti dijete dok su oni na poslu. Što napraviti i kako se organizirati da ne bude samo kod kuće? Kako da na vrijeme napravi domaću zadaću, pročita lektiru, napravi plakat ili prezentaciju, nauči gradivo i slično?

Užurbani i stresni način života i rada nama roditeljima ne ostavlja puno prostora ni vremena za adekvatno druženje s vlastitom djecom, a kamoli za obrazovni rad s njima. Odlaskom iz kuće u ranim jutarnjim satima i dolaskom u kasnim večernjim satima teško da će bilo tko od nas, uz ostale kućanske obveze koje nas čekaju, s veseljem i voljom sjesti za stol i sa svojim djetetom pisati domaću zadaću. 

Naš je cilj pomoći vama roditeljima i osigurati za vašoj djeci sigurno mjesto boravka prije ili poslije škole. Kod nas će vaša djeca napraviti sve svoje školske obaveze i kod kuće neće morati ništa. Nakon izvršavanja svih školskih obveza organiziramo niz edukativnih i zabavnih radionica. Roditelji nas u svako doba mogu nazvati i podijeliti s nama svoje nedoumice i brige. Naš je zadatak biti u stalnom kontaktu s vama i pratiti učenikove ocjene kako bi suradnja bila što učinkovitija.

Jamčimo vam da će sve školske obveze djeteta biti izvršene. Osim toga pomoći ćemo Vašem djetetu u izradi plana učenja, usmjeravat ćemo njegovu pažnju i poboljšati koncentraciju, pomoći ćemo mu da nauči kako učiti te da prati svoj rad i provjerava ishode učenja.

Program produženog boravka namijenjen je učenicima nižih razreda osnovne škole. Rad je organiziran u malim grupama svakim radnim danom u jutarnjim i popodnevnim terminima u trajanju od dva ili tri sata. Djeca mogu dolaziti dvaput, triput tjedno ili kroz čitav tjedan.

Cijena ovisi o odabranom načinu rada te načinu plaćanja. U cijenu su uključeni i svi radni materijali. Dodatna je mogućnost organizacija prijevoza djece od škole do Obrnute učionice prema dogovoru.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram