Hrvatski za strance

Jeste li znali da s nama možete učiti hrvatski iako niste izvorni govornik?

Osim poduke hrvatskog kao materinskog jezika, Obrnuta učionica u svojoj ponudi ima i poduku hrvatskog kao stranog jezika (Croatian as L2)!

Poduka hrvatskog kao stranog jezika namijenjena je svima koji žele učiti hrvatski jezik s izvornim govornikom: onima kojima je materinski neki drugi jezik, hrvatskim iseljenicima diljem svijeta, nacionalnim manjinama, ali i svima drugima.
Nastava se može odvijati uživo ili online. Ukoliko ste se doselili u Hrvatsku i željeli biste naučiti osnove komunikacije na hrvatskom jeziku ili biste željeli usavršiti već stečeno znanje – mi smo tu za Vas!

Ako, pak, živite u inozemstvu, za Vas smo pripremili online poduke. Bilo da već imate određeno znanje hrvatskog jezika ili da ne znate niti jednu jedinu riječ – ne brinite! S nama mogu učiti svi – početni, samostalni i napredni govornici.

Djeca Hrvata koji žive u inozemstvu često znanje hrvatskog jezika temelje samo na konverzaciji u obiteljskom okruženju. Naša je poduka pravi izbor ako biste željeli usavršiti i ostale jezične kompetencije (npr. gramatiku, pravopis).

Ako u zemlji u kojoj živite pohađate nastavu hrvatskog jezika ili planirate polagati hrvatski na maturi, i tu Vam možemo pomoći! Pristupamo individualno svakome od vas imajući na umu Vaše želje i potrebe. Obratite nam se s povjerenjem!

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram