Instrukcije

Kako pomoći djetetu u učenju često je pitanje koje sebi postavljaju roditelji. Svatko od nas zna da se dijete u školi prvi put susreće s neuspjehom. Ukoliko se neuspjeh odrazi kroz loše ocjene, dijete uglavnom izgubi svaki motiv za daljnji rad. Školski neuspjeh najčešće nas potakne da potražimo pomoć i djetetu omogućimo odlazak na instrukcije.

Vjerujemo da svako dijete može biti uspješno ako ga se poučava u skladu s njegovim sklonostima. Nitko od nas ne uči na isti način. Naš je zadatak otkriti djetetov stil učenja i tako mu olakšati usvajanje gradiva. Sukladno tome odabiremo materijale i primjenjujemo tehnike pomoću kojih će dijete lakše i brže učiti. Na taj način mjerimo uspjeh, a ne neuspjeh djeteta. Tako mu omogućujemo stvaranje pozitivne slike o samom sebi i osvješćujemo činjenicu da je vrijedno i posebno.

Ovaj je program namijenjen svima – onima koji ne mogu pratiti redovni nastavni program, ali i onima koji žele znati više i time osigurati bolji uspjeh u školi.

Program redovitog praćenja gradiva omogućuje Vašem djetetu da s nama redovito savladava predmetno gradivo i da na svakom satu u školi bude spremno za aktivno sudjelovanje u nastavi ili ispitivanje, bez višesatnog stresnog učenja u zadnji tren.

Intenzivni program ispravljanja loših ocjena osmišljen je za one učenike kojima je potrebna dodatna pomoć u savladavanju i razumijevanju gradiva. Takvoj je djeci nužno pojasniti gradivo, ali i vratiti im samopouzdanje. Često se kod javlja osjećaj manje vrijednosti i pomirenja s trenutnom situacijom, stoga se tijekom poduka treba raditi i na tom planu. Ako dijete nije usvojilo očekivane obrazovne ishode na vrijeme, u sklopu nastavnog procesa u školi, bit će mu potrebna pomoć profesora koji će individualnim pristupom pojasniti sve nejasnoće i omogućiti mu ispravljanje loših ocjena.

Pripreme za natjecanja namijenjena su učenicima koji žele sudjelovati na natjecanjima iz određenog školskog predmeta, neovisno o razini natjecanja. Ukoliko Vaše dijete želi naučiti više, dodatna nastava u školi mu nije dovoljna ili uopće nije organizirana, mi ćemo mu pomoći da postigne što bolji rezultat.

Podučavamo prema svim izdavačima i svim nastavnim programima te u skladu s aktualnim promjenama kurikula i novom obrazovnom reformom. Polaznicima osiguravamo sve tiskane materijale za vježbu i pripremamo ih na pisane i usmene ispite. Poduke su namijenjene učenicima svih razreda osnovne i srednje škole.

Nastava se kod nas izvodi individualno, u paru ili u malim grupama u trajanju od 45 minuta ili više po dogovoru. Cijena ovisi o odabranom načinu rada, tjednom ili mjesečnom paketu te načinu plaćanja. U cijenu su uključeni i svi radni materijali. Nastava se odvija u terminima prema dogovoru.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram