Mala škola

Je li moje dijete spremno za školu, zna li dovoljno, treba li znati čitati i pisati prije polaska u prvi razred, može li zadržati pažnju dovoljno dugo, kako će se snaći u novoj sredini?

Ova i slična pitanja prirodno se nameću nama roditeljima predškolaraca prije polaska u školu. Dijete se u školi po prvi put susreće s obvezama, s osjećajem odgovornosti, izlaže se sustavu vrednovanja i natjecanja uz mogućnost doživljavanja neuspjeha i kritike.  Budući da znamo koliko je hrvatski obrazovni sustav zahtjevan, koliko traži brzo napredovanje, što nekoj djeci predstavlja itekakav problem, smatramo da bi svako dijete prije polaska u školu trebalo usvojiti vještine čitanja, pisanja i računanja.

Svako predškolsko dijete prije polaska u školu  nužno treba pomoć odrasle i obrazovane osobe koja će mu omogućiti usvajanje znanja i vještina potrebnih za polazak u školu. Stoga je dužnost nas roditelja da pravovremeno procijenimo spremnost djeteta za školu koja podrazumijeva predvještine potrebne za usvajanje čitanja, pisanja i računanja kako se eventualne poteškoće u razvoju pismenosti i računanja u školi ne bi produbile. 

Programom Male škole naš stručni kadar, logopedinja i učiteljica hrvatskog jezika, pripremit će Vaše dijete da se što bezbolnije, bez nervoze, stresa i bolova u trbuhu, pripremi za razdoblje koje mu dolazi – za polazak u školu.

Program Male škole namijenili smo predškolskoj djeci od 5 do 7 godina. Rad je organiziran individualno, u paru ili u malim grupama tijekom cijele školske godine dvaput tjedno ili više prema dogovoru.

Cijena ovisi o odabranom načinu rada, načinu plaćanja i intenzitetu. U cijenu su uključeni svi materijali i edukativna sredstva koja su potrebna Vašem djetetu za rad, materijali za vježbanje kod kuće, pisani materijali za vas roditelje te pisano inicijalno i završno stručno mišljenje.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram