Online instrukcije

Kako pomoći djetetu u učenju često je pitanje koje sebi postavljaju roditelji. Svatko od nas zna da se dijete u školi prvi put susreće s neuspjehom. Ukoliko se neuspjeh odrazi kroz loše ocjene, dijete uglavnom izgubi svaki motiv za daljnji rad. Školski neuspjeh najčešće nas potakne da potražimo pomoć i djetetu omogućimo odlazak na instrukcije. S druge strane, uspješni učenici uvijek žele više pa im dodatne poduke omogućuju redovno praćenje gradiva i nadogradnju na postojeće znanje.

Online poduke (instrukcije) namijenjene su svima – onima koji ne mogu pratiti redovni nastavni program, ali i onima koji žele znati više i time osigurati bolji uspjeh u školi. Ako živite na drugom kraju grada, ne možete uklopiti dolazak na instrukcije u svoj i djetetov raspored, online instrukcije pravi su izbor za vas! Putem Microsoft Teamsa, Skypea ili videopoziva uključujemo Vas uživo u našu učionicu, dijelimo materijale i pružamo potpunu podršku našim učenicima. Također, u svakom smo trenutku dostupni za sva pitanja i konzultacije s vama roditeljima kako biste bili upoznati s napretkom svog djeteta.

Nastava se izvodi individualno, u paru ili u malim grupama u trajanju od 45 minuta ili više po dogovoru. Cijena ovisi o odabranom načinu rada, tjednom ili mjesečnom paketu te načinu plaćanja. U cijenu su uključeni i svi radni materijali. Nastava se odvija u terminima prema dogovoru.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram