Pripreme za završne i inicijalne testove

Kako bi djeca uspješno krenula u novi razred i novu školsku godinu, ali i uspješno završila istu, nužno je ponoviti i osvježiti gradivo prethodnog razreda. Na kraju školske godine teško da se svi sjećaju baš svake pojedinosti s početka nastavne godine, a nakon ljetnih praznika i najbolji učenici zaborave dio nastavnih sadržaja prethodnog razreda. U okolnostima nastavničkih štrajkova, pandemije i online nastave potreba za navedenim programima pokazala se još većom i važnijom.

U Obrnutoj učionici već tradicionalno organiziramo pripreme za inicijalne i završne testove dva tjedna prije početka i dva tjedna prije kraja školske godine u trajanju od minimalno 5 školskih sati za svaki predmet: Hrvatski jezik, Matematiku i Engleski jezik.

Za buduće srednjoškolce i učenike petih razreda pripreme za inicijalne testove, za sve predmete, održavaju se u trajanju od minimalno 20 školskih sati s ciljem lakšeg prijelaza i prilagodbe na predmetnu nastavu i srednju školu s obzirom na to da je navedeni prijelaz kritična točka u školovanju mnogih učenika.

Moguće je sudjelovati u pripremama iz samo jednog predmeta, kombinirati dva predmeta ili rezervirati paket priprema iz svih triju predmeta.

Pripreme su namijenjene svim učenicima osnovne i srednje škole. Nastava se izvodi individualno, u paru ili u malim grupama u trajanju od 45 minuta ili više po dogovoru. Cijena ovisi o odabranom načinu rada, tjednom ili mjesečnom paketu te načinu plaćanja. U cijenu su uključeni i svi radni materijali. Nastava se odvija u terminima prema dogovoru.

IMATE LI PITANJE? POŠALJITE NAM UPIT!

Top closechevron-downfacebookbarsinstagram